Warning: Undefined variable $event_style in /var/www/vhosts/pev.gr/httpdocs/wp-content/plugins/mec-single-builder/inc/core/class-init.php on line 322
Θέσεις Κομμάτων για Βιολόγους – ΠΕΒ

Θέσεις Κομμάτων για Βιολόγους

Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων, λαμβάνοντας υπόψη την επιθυμία όλων των μελών, όπως αυτή έχει ομόφωνα αποτυπωθεί στις διαχρονικές μεταξύ μας συναντήσεις για θέσπιση Νομικού Προσώπου για τους Βιοεπιστήμονες και με δεδομένο ότι παρά τις υποσχέσεις δεν έχει υπάρξει καμία πρόοδος από πλευράς Πολιτείας,  απέστειλε σε όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΜΕΡΑ25), εν όψει των προσεχών βουλευτικών εκλογών, τη συνημμένη επιστολή με τίτλο «Αίτημα της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων για τις θέσεις του κόμματός σας σχετικά με τα θεσμικά ζητήματα που αφορούν τους βιοεπιστήμονες και την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας».

Η επιστολή εστάλη στις 21/4/2023 και μέχρι σήμερα (16/5/2023) έχουμε λάβει τις εξής απαντήσεις τις οποίες και δημοσιοποιούμε:

503 views

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ