Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης ΠΑ.Δ.Α.- Ειδική έκπτωση Μέλη Π.Ε.Β.

Το Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών (ΠΑ.Δ.Α.) διοργανώνει δύο προγράμματα δια βίου μάθησης που συνδυάζουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία με εργαστηριακά μαθήματα που γίνονται δια ζώσης. Η έκπτωση για τα ταμειακώς εντάξει μέλη γίνεται κατόπιν επικοινωνίας της γραμματείας των προγραμμάτων και της γραμματείας της ΠΕΒ.

Πρόγραμμα δια βίου μάθησης με τίτλο «Βασική Σπερματολογία».

Στο πρόγραμμα αυτό οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν όλες τις βασικές αναλύσεις που περιλαμβάνονται στην γενική εξέταση σπέρματος αλλά και κάποιες άλλες, κοινές πλέον, εξετάσεις που γίνονται στο ανθρώπινο σπέρμα. Περιλαμβάνει μαθήματα που γίνονται εξ αποστάσεως αλλά και εργαστηριακά μαθήματα που γίνονται στους χώρους του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Σάββατο και Κυριακή. Η διοργάνωση του αποτελεί συνεργασία καθηγητών του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του ΠαΔΑ, καθηγητών Ιατρικής του ΕΚΠΑ και επιστημόνων του εργαστηρίου σπερματολογίας «Γιώργος Λυμπερόπουλος».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών πατήστε ΕΔΩ

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων θα ξεκινήσει στις 5/4/2021.

Τα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΒ δικαιούνται έκπτωση 20%, οι άνεργοι έκπτωση 30%.

Πρόγραμμα δια βίου μάθησης με τίτλο «Έλεγχος ποιότητας και επαλήθευση μεθόδων στην κλινική χημεία»

Στο πρόγραμμα αυτό, εκτός από βασικές αναλύσεις κλινικής χημείας σε διάφορους τύπους αναλυτών, οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν όλα τα βασικά που χρειάζονται για τον εσωτερικό και εξωτερικό έλεγχο ποιότητας, την επαλήθευση των αναλυτικών μεθόδων, την διακρίβωση οργάνων και τον υπολογισμό της αβεβαιότητας στις αναλύσεις κλινικής χημείας.

Τα εργαστηριακά μαθήματα γίνονται δια ζώσης κάθε Σάββατο και τα θεωρητικά μαθήματα με μεθόδους εξ αποστάσεως μέσα στην εβδομάδα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών πατήστε ΕΔΩ

O δεύτερος κύκλος μαθημάτων θα ξεκινήσει στις 5/4/2021.

Τα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΒ δικαιούνται έκπτωση 20%, οι άνεργοι έκπτωση 30%.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ