Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης ΠΑ.Δ.Α.- Ειδική έκπτωση Μέλη Π.Ε.Β.

Το Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών (ΠΑ.Δ.Α.) διοργανώνει δύο δια βίου μάθησης που συνδυάζουν την εξ αποστάσεως με εργαστηριακά μαθήματα που γίνονται δια ζώσης. Η έκπτωση για τα ταμειακώς εντάξει γίνεται κατόπιν επικοινωνίας της γραμματείας των προγραμμάτων και της γραμματείας της .

Πρόγραμμα δια βίου μάθησης με τίτλο «Βασική Σπερματολογία».

Στο πρόγραμμα αυτό οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν όλες τις βασικές αναλύσεις που περιλαμβάνονται στην γενική εξέταση σπέρματος αλλά και κάποιες άλλες, κοινές πλέον, που γίνονται στο ανθρώπινο σπέρμα. Περιλαμβάνει μαθήματα που γίνονται εξ αποστάσεως αλλά και εργαστηριακά μαθήματα που γίνονται στους χώρους του Πανεπιστημίου Δυτικής ς Σάββατο και Κυριακή. Η διοργάνωση του αποτελεί συν καθηγητών του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του ΠαΔΑ, καθηγητών Ιατρικής του και επιστημόνων του εργαστηρίου σπερματολογίας «Γιώργος Λυμπερόπουλος».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών πατήστε ΕΔΩ

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων θα ξεκινήσει στις 5/4/2021.

Τα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΒ δικαιούνται έκπτωση 20%, οι άνεργοι έκπτωση 30%.

Πρόγραμμα δια βίου μάθησης με τίτλο «Έλεγχος ποιότητας και επαλήθευση μεθόδων στην κλινική »

Στο πρόγραμμα αυτό, εκτός από βασικές αναλύσεις κλινικής χημείας σε διάφορους τύπους αναλυτών, οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν όλα τα βασικά που χρειάζονται για τον εσωτερικό και έλεγχο ποιότητας, την επαλήθευση των αναλυτικών μεθόδων, την διακρίβωση οργάνων και τον υπολογισμό της αβεβαιότητας στις αναλύσεις κλινικής χημείας.

Τα εργαστηριακά μαθήματα γίνονται δια ζώσης κάθε Σάββατο και τα θεωρητικά μαθήματα με μεθόδους εξ αποστάσεως μέσα στην εβδομάδα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών πατήστε ΕΔΩ

O δεύτερος κύκλος μαθημάτων θα ξεκινήσει στις 5/4/2021.

Τα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΒ δικαιούνται έκπτωση 20%, οι άνεργοι έκπτωση 30%.

53 views

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χέυδεν 13

Αθήνα, 104 34

+ 30 2105224632
+30 6971640024

ΔΕΥ - ΠΕΜ: 17:00 - 20:00