Στρογγυλή τράπεζα “Η πανεπιστημιακή εκπαίδευση των Βιοεπιστημόνων σε συνθήκες πανδημίας”

Η Επιτροπή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Έρευνας της Π.Ε.Β. προσκαλεί όλες και όλους τους/τις συναδέλφους μέλη ΔΕΠ καθώς και τους/τις προπτυχιακούς/ες και μεταπτυχιακούς/ες φοιτητές/τριες σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:

Η πανεπιστημιακή εκπαίδευση των Βιοεπιστημόνων σε συνθήκες πανδημίας

Καθώς εισερχόμαστε στο τρίτο διαδοχικό εξάμηνο σπουδών με αποκλειστικά εξ αποστάσεως εκπαίδευση, είναι επιτακτική η ανάγκη αξιολόγησης της κατάστασης και προσδιορισμού των επόμενων βημάτων. 

Την Κυριακή 14/03/2021 και ώρα 18:30 εκπρόσωποι των επτά συναφών πανεπιστημιακών τμημάτων θα αποτιμήσουν τις επιδράσεις της εφαρμογής περιοριστικών μέτρων -στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας- στην εκπαιδευτική διαδικασία (θεωρία, εργαστήριο, πεδίο).

Παρεμβάσεις θα γίνουν και από τους:

  • Λάζαρο Φουκά, Λέκτορα στο University College London, ο οποίος θα μας ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασιλείο.
  • Παναγιώτη Πολίτη, Ερευνητή Β’ στο ΙΙΒΕΑΑ, για να έχουμε εικόνα και από τα ερευνητικά ινστιτούτα.

Η συζήτηση θα γίνει με τη μορφή στρογγυλής τράπεζας, οι ομιλίες θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω του καναλιού στο youtube της ΠΕΒ (πατήστε ΕΔΩ ) και θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων μέσω ειδικής φόρμας με στόχο να πραγματοποιηθεί εποικοδομητική συζήτηση μετά το τέλος των εισηγήσεων.Για να διευκολυνθεί η συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων, μέσω ερωτήσεων και σχολίων, θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων μέσω ειδικής φόρμας, η οποία θα είναι ανοιχτή από τις 10:00 πμ της ίδιας μέρας, μέχρι 1 ώρα πριν από την έναρξη της συζήτησης. Η φόρμα θα είναι ενεργοποιημένη και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Συντονιστές:

  • Ηλίας Καζάνης, Λέκτορας Αναπτυξιακής Βιολογίας (Τμ. Βιολογίας , Παν. Πατρών), συντονιστής Επιτρ. ΤΕΕ, μέλος ΔΣ ΠΕΒ
  • Ελπινίκη Ι. Νίνου, MSc., Υποψ. Διδ. Ι.ΙΒ.Ε.Α.Α., μέλος Επιτρ. ΤΕΕ

ΔΕΝ απαιτείται προεγγραφή.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ