Θέση Βιολόγου – University of Liverpool

Το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ αναζητά έμπειρο άτομο σε βιολογικές επιστήμες για μόνιμο συμβόλαιο ς στα διδακτικά εργαστήρια -teaching labs. Η δουλειά αφορά την προετοιμασία των εργαστηρίων για τους φοιτητές σε προπτυχιακά προγράμματα, ώστε να μπορούν να τρέξουν τα πειραματικά εργαστήρια που είναι σχετικά με τις σπουδές τους. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα έχει σχετική εμπειρία σε έναν από τους τομείς των βιοεπιστημών, όπως μοριακή βιολογία, μικροβιολογία κλπ. Το άτομο που θα προσληφθεί θα έχει μία υπο-ομάδα από διάφορες βαθμίδες να εργάζεται μαζί του για να φέρουν εις πέρας την προετοιμασία των πειραμάτων, αλλά θα είναι ο/η κυρίως υπέυθυνος/η για την προετοιμασία των σχετικών εργαστηρίων (σε επικοινωνία με τους καθηγητές, αλλά και με την υποστήριξη του management team του εργαστηρίου, όπου αυτή είναι χρήσιμη).

Παρέχεται η δυνατότητα για συμμετοχή σε 3 field trips το χρόνο μαζί με τους φοιτητές της σχολής και καθηγητές, ένα στο Lake District (ΒΔ ), ένα σε μοναστήρια της Γαλλίας και ένα στην Αφρική, με όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής να είναι πληρωμένα για όποιον πάρει μέρος. Τα άτομο από την διδακτική τεχνική ομάδα που συμμετέχει εργάζεται σε αυτά τα μέρη για συνήθως 1 βδομάδα περίπου. Αλλά η συμμετοχή στα field trips είναι προαιρετική.

Πληροφορίες για τη θέση ΕΔΩ.  Η θέση είναι ανοιχτή για αίτηση και από Έλληνες κατοίκους Ελλάδας, καθώς το συμβόλαιο είναι μόνιμο και τα οικονομικά κριτήρια πληρούνται -εφόσον οι υποψήφιοι/ες έχουν καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας- για έκδοση Skilled Worker Visa, που μετά από 5 χρόνια μπορεί να γίνει μόνιμη κατοίκηση και στα 6 χρόνια να δώσει τη δυνατότητα ακόμα και για αίτηση υπηκοότητας με δυνατότητα έκδοσης Αγγλικού διαβατηρίου.

832 views

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ