Θέση post-doc & Βιολόγου- Νευροδιαγνωστική Τζάρτζος

Η Τζάρτος ΝευροΔιαγνωστική προκηρύσσει δύο θέσεις:

  • Μία θέση μεταδιδακτορικού ερευνητή σε Μοριακή Νευροβιολογία/ Νευροανοσολογία στα πλαίσια Ευρωπαϊκής χρηματοδότησης.
  • Μία θέση Βιολόγου ή πτυχιούχου συναφών επιστημών με εργαστηριακή εμπειρία (κατά προτίμηση με μεταπτυχιακό δίπλωμα) για να εκτελεί εξειδικευμένες ανοσολογικές διαγνωστικές εξετάσεις και να συμβάλει στην ανάπτυξη νέων ανοσολογικών διαγνώσεων.

Άμεση πρόσληψη είναι επιθυμητή.

Η Τζάρτος ΝευροΔιαγνωστική (www.neurodiagnostics.gr) είναι κέντρο εξειδικευμένο στη Νευροανοσολογία, με μακροχρόνια πολύ επιτυχή εμπειρία στην και την εξειδικευμένη διάγνωση. Δημοσιεύει πολλές πρωτότυπες επιστημονικές εργασίες στη Νευροανοσολογία, συχνά σε περιοδικά μεγάλης απήχησης, διαθέτει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και έχει λάβει αρκετές ερευνητικές χρηματοδοτήσεις, στις περισσότερες ως συντονιστής. Συνεργάζεται στενά με αρκετούς Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς ακαδημαϊκούς φορείς.

Οι συνθήκες για σοβαρό ερευνητικό έργο είναι εξαιρετικές, με πλήρη απαλλαγή από τις συνήθεις γραφειοκρατικές διαδικασίες, με στόχο δημοσιεύσεις σε περιοδικά κύρους αλλά και την άμεση αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων.

Απαιτούμενα προσόντα για τον/την μεταδιδακτορικό ερευνητή (επιπλέον του διδακτορικού διπλώματος):

– Τεκμηριωμένη εμπειρία σε μεθοδολογίες Μοριακής Βιολογίας.

– Τεκμηριωμένη ικανότητα συγγραφής διεθνών επιστημονικών δημοσιεύσεων

 Επίσης θα εκτιμηθεί τυχόν εμπειρία σε νευροβιολογία/ νευροανοσολογία ή/και σε κυτταρική βιολογία.

Οι ενδιαφερόμενοι με κατάλληλα προσόντα παρακαλούνται να στείλουν  αίτηση με βιογραφικό σημείωμα στον Ομότ. Καθηγητή Σωκράτη Τζάρτο (stzartos@gmail.com, τηλ 6937184925).

976 views

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ