Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης – ΠΑ.Δ.Α.

Έλεγχος ποιότητας και επαλήθευση μεθόδων στη .  Διάρκεια 50 ωρών. Το πρόγραμμα είναι συνδυασμός εξ'αποστάσεως εκπαίδευσης και δια ζώσης εργαστηρίων (τα εργαστήρια γίνονται εντός σαββατοκύριακου). Δίδακτρα 420 ευρώ. Υπάρχει έκπτωση 30% σε ανέργους και 20% έκπτωση στα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΒ. Οι προπτυχιακοί φοιτητές των βιολογικών σχολών μπορούν να το παρακολουθήσουν στη μισή τιμή.

Πληροφορίες και αιτήσεις: https://kedivim.uniwa.gr/course/elegchos-poiotitas-kai-epalitheysi-methodon-sti-kliniki-chimeia/, Πέτρος Καρκαλούσος, petef@uniwa.gr

Βασική Σπερματολογία. Διάρκεια 60 ωρών. Το πρόγραμμα είναι συνδυασμός εξ'αποστάσεως εκπαίδευσης και δια ζώσης εργαστηρίων (12 ώρες, που γίνονται εντός σαββατοκύριακου). Δίδακτρα 550 ευρώ. Υπάρχει έκπτωση 30% σε ανέργους και 20% έκπτωση στα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΒ. Οι προπτυχιακοί φοιτητές των βιολογικών σχολών μπορούν να το παρακολουθήσουν στη μισή τιμή.

Πληροφορίες και αιτήσεις: https://kedivim.uniwa.gr/course/vasiki-spermatologia/, Πέτρος Καρκαλούσος, petef@uniwa.gr

426 views

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ