«Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην Κλινική Εμβρυολογία»  – ΚΕΔΙΒΙΜ ΕΚΠΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το «Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην Κλινική Εμβρυολογία» που προσφέρεται από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Ε.Κ.Π.Α. και οδηγεί στην απονομή αναγνωρισμένου στην Ευρώπη Διπλώματος Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης in “Advanced Clinical Embryology” γίνεται Διεθνές για την επερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023 ξεκινώντας από τον Οκτώβριο 2022. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε εμβρυολόγους trainees, junior or senior από όλο τον κόσμο, αλλά και σε επιστήμονες που είτε έχουν ολοκληρώσει είτε βρίσκονται σε διαδικασία ολοκλήρωσης μεταπτυχιακών σπουδών σε συναφές αντικείμενο και επιθυμούν να αποκτήσουν υψηλού επιπέδου γνώσεις καθώς ενδιαφέρονται για την μελλοντικά. Αν σκέφτεστε να εξελίξετε τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες σας στον τομέα της Κλινικής Εμβρυολογίας σας σε ένα υψηλότερο επίπεδο, τότε σίγουρα αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε εσάς.

Μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε στον ιστότοπο ΕΔΩ για περαιτέρω πληροφορίες. Μην χάσετε το Πρόγραμμα Διδασκαλίας (Teaching Schedule) που εμπεριέχει και περιγράφει όλες τις διαλέξεις και τους/τις ομιλητές/τριες. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που ο κόσμος της Εμβρυολογίας αγκάλιασε και υποστήριξε με χαρά αυτήν την προσπάθεια και βοήθησε το πρόγραμμα αυτό να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο την ακαδημαϊκή χρονιά που διανύουμε. Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις από μερικούς από τους πιο διακεκριμένους επιστήμονες του τομέα μας τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, αναλύοντάς την Κλινική Εμβρυολογία από το Α ως το Ω.

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να στείλετε email στους εξαίρετους συντονιστές μας στο clinicalembryology.uoa@gmail.com και συγκεκριμένα στον Σωκράτη Γρηγοριάδη και στην Άννα Ραπάνη. Οι early bird εγγραφές κλείνουν στις 31 Αυγούστου 2022. Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς και ευελπιστούμε σε μία καινούργια ακαδημαϊκή χρονιά γεμάτη γνώσεις και εμπειρίες!

367 views

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ