Πληρωμή συνδρομής Π.Ε.Β. με πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας μας

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι

Συνεχίζοντας την προσπάθεια μας να αναβαθμίσουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες στα της , έχουμε την χαρά να σας ενημερώσουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΠΕΒ έχουν πλέον ενεργοποιηθεί οι εξής νέες δυνατότητες/παροχές:

1. Προστέθηκε η δυνατότητα να πληρώνεται η  του μέλους (είτε αφορά νέα εγγραφή είτε αφορά ανανέωση συνδρομής) με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ κάρτα μέσω της ιστοσελίδας της Π.Ε.Β. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες στο σύνδεσμο (https://pev.gr/my-account/)

2. Προστέθηκε στο κεντρικό μενού επιλογή «ΧΡΗΣΙΜΑ» που περιλαμβάνει :

Ø  Χρήσιμους Συνδέσμους (https://pev.gr/chrisimoi-syndesmoi/) για τα μέλη μας. Στον εμπλουτισμό του σχετικού ευρετηρίου μπορείτε να συνεισφέρετε και εσείς

Ø  Χρήσιμο Υλικό (https://pev.gr/chrisimo-yliko-downloads/) για τα μέλη μας, το οποίο μπορείτε να «κατεβάσετε». Αφορά αρθρογραφία μελών, ενημερωτικό υλικό από τις επιτροπές της ΠΕΒ (και όχι μόνο), θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών εξετάσεων κτλ. Στον εμπλουτισμό του υλικού μπορείτε να συνεισφέρετε και εσείς.

Θυμίζουμε ότι για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία της Π.Ε.Β. στην ηλεκτρονική διεύθυνση grammateia@gmail.com και στο τηλέφωνο 2105224632, Δευτέρα έως Πέμπτη 17:00-20:00 (ώρες λειτουργίας γραμματείας Π.Ε.Β.).

Με εκτίμησηΤο ΔΣ της ΠΕΒ

Δείτε παρακάτω τις αναλυτικές οδηγίες:

115 views

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ