Οι Βιολόγοι στο τομέα του περιβάλλοντος μας αποκαλύπτουν…

Γνωρίζεις σε ποιους τομείς σχετικούς με το  μπορεί να απασχοληθεί ένας/μια Βιολόγος;
Ποιες οι προκλήσεις που συναντούν οι συνάδελφοι που εργάζονται στον εν λόγω ευρύτατο τομέα; Οι Βιολόγοι διαθέτουν την επιστημονική αρτιότητα που απαιτείται για την μελέτη ή την διαχείριση του περιβάλλοντος, η οποία στηρίζεται σε ολοκληρωμένα και σύγχρονα προγράμματα σπουδών. 

Η Επιτροπή Περιβάλλοντος & Τροφίμων  οργάνωσε μια έρευνα και συζήτηση με συναδέλφους που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε θέματα διαχείρισης, εκπαίδευσης, μελέτης ή έρευνας σε σχέση με το περιβάλλον, στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα, καθώς και την ακαδημαϊκή κοινότητα, με στόχο την γνωριμία και την διερεύνηση υπαρχόντων προβλημάτων και μελλοντικών κινήσεων για την επίλυσή τους, Ευχαριστούμε θερμά τις συναδέλφους συντονίστριες Καθηγήτρια Σοφία Ριζοπούλου (Τμ. Βιολογίας – Ε.Κ.Π.Α.) και κα. Δήμητρα Μπάρκα (Βιολόγος M.Sc.). 

Τα αποτελέσματα – πρακτικά της έρευνας- συζήτησης μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Πιστεύουμε πως αποτελούν μια σημαντική παρακαταθήκη και οδηγό πλοήγησης για την μελλοντική Επιτροπή Περιβάλλοντος της ΠΕΒ, η οποία ελπίζουμε να συσπειρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους/ες συναδέλφους και να αποτελέσει ένα πυρήνα συνάντησης, συζητήσεων, δράσεων και διεκδικήσεων.

Η Επιτροπή Περιβάλλοντος
& Τροφίμων της ΠΕΒ

82 views

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ