“Η Πανδημία Covid-19 ως επιστημονική και κοινωνική πρόκληση τον 21ο αιώνα” – Εκδόσεις Νέον

Ο Δρ Βασίλης Ζουμπουρλής, Μοριακός Βιολόγος και διευθυντής ερευνών στο Ινστιτούτο Χημικής Βιολογία του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών μαζί με τους συνεργάτες του Μαρία Αδαμάκη, ΜαρίαΓουλιελμάκη και Γιάννη Χριστοδούλου μεταδιδάκτορες, Στέλλα Μπάλιου υποψήφια διδάκτωρ καιτον Μανώλη Ρίζο Καθηγητή ψυχιατρικής του ΕΚΠΑ συγγράψαν και προχωρήσαν στην έκδοση του βιβλίου με τίτλο:

“Η Πανδημία Covid-19 ως επιστημονική και κοινωνική πρόκληση τον 21ο αιώνα”

Το περιεχόμενο του βιβλίου, στοχεύει αρχικά να εισάγει τον αναγνώστη στο θέμα των πανδημιών,….. Σημαντικό κομμάτι αυτού του βιβλίου αφορά τη Μοριακή Βιολογία του ιού,… Ειδικά κεφάλαια αναφέρονται στη θεραπεία των νόσων που σχετίζονται με τους κορωνοϊούς, στην ανοσία του αν-θρώπινου οργανισμού έναντι του κορωνοϊού, στους στόχους για αποτελεσματικές θεραπείες καιστον αγώνα για τα εμβόλια. Στα τελευταία κεφάλαια αυτής της ενότητας του βιβλίου και πριν απότα παραρτήματα ο συγγραφέας αναδεικνύει τις κοινωνικό – πολιτικές παραμέτρους της πανδημίας.

Το βιβλίο διατίθεται απευθείας από τις Εκδόσεις Νέον (ΕΔΩ ) με έκπτωση 20% για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Π.Ε.Β. Στην ηλεκτρονική σας παραγγελία παρακαλούμε γράψτε το ονομ/νο σας και μέλος ΠΕΒ.

Το σχετικό δελτίο τύπου ΕΔΩ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ