Η Επ. Καθηγήτρια Γεωργία Μανδηλαρά στο 3ο Θερινό Σχολείο

Η βιολόγος Επ. Καθηγήτρια Γεωργία (Τμ. Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ) θα συζητήσει το σημαντικό θέμα “Νερά, Τρόφιμα και Ενιαία Υγεία” στο 3ο Θερινό Σχολείο.

Η Γεωργία Μανδηλαρά γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών  και Διδάκτωρ  στην Περιβαλλοντική Μικροβιολογία από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο – Τμήμα Χημικών Μηχανικών. Από το 2014 είναι Επιστημονική Υπεύθυνη  στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς Σαλμονελλών, Σιγκελλών, Λιστέριας και βεροτοξινογόνων E.coli, που χρηματοδοτείται από τον ΕΟΔΥ-Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Συμμετέχει ενεργά στις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες της Σχολής, όπως και στην επίβλεψη και εκπόνηση μεταπτυχιακών και διδακτορικών διατριβών.

Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και διεθνή και ελληνικά συνέδρια και είναι κριτής (reviewer) σε  έγκριτα επιστημονικά περιοδικά.  Διδάσκει σε προγράμματα προ- και μετα-πτυχιακών σπουδών με περιεχόμενο που αφορά στην  περιβαλλοντική μικροβιολογία, την (εργαστηριακή) επιτήρηση  τροφιμογενών λοιμώξεων, βιομηχανική ρύπανση κ.α. 

27 views

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χέυδεν 13

Αθήνα, 104 34

+ 30 2105224632
+30 6971640024

ΔΕΥ - ΠΕΜ: 17:00 - 20:00