Η Δρ. Δέσποινα Σανούδου στο Springer Nature

Η βιολόγος Αν. Καθηγήτρια Φαρμακολογίας  Δέσποινα ( Ιατρική Σχολή Αθηνών) , είναι πλέον μέλος της Ομάδας Ειδικών του για την ανάπτυξη ενός διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος με στόχο την αποτελεσματική δικτύωση των ερευνητών και τη συνεργασία τους με τους συντάκτες του περιοδικού Nature . Η σχετική ανάρτηση ΕΔΩ

Η κα Σανούδου επελέγη από τη διευθύντρια εκδόσεων του περιοδικού, λόγω του ότι είναι βραβευμένη ερευνήτρια στον τομέα των καρδιαγγειακών παθήσεων με εντυπωσιακό αριθμό δημοσιεύσεων σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά και διεθνείς συνεργασίες. Η εμπειρία της στην ανάπτυξη συνεργασιών θα είναι πολύτιμη για στα πρώτα βήματα της σταδιοδρομίας τους. 

Τα Nature Masterclasses, είναι ένα διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα του εκδοτικού οίκου Springer Nature. Μέχρι σήμερα το πρόγραμμα έχει προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης για επαγγελματική ανάπτυξη σε περισσοτέρους από 50,000 ερευνητές από 180 χώρες.

To Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων συγχαίρει τη συνάδελφο και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο της.

97 views

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χέυδεν 13

Αθήνα, 104 34

+ 30 2105224632
+30 6971640024

ΔΕΥ - ΠΕΜ: 17:00 - 20:00