Η Δρ. Δέσποινα Σανούδου στο Springer Nature

Η βιολόγος Αν. Καθηγήτρια Φαρμακολογίας  Δέσποινα ( Ιατρική Σχολή Αθηνών) , είναι πλέον μέλος της Ομάδας Ειδικών του για την ανάπτυξη ενός διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος με στόχο την αποτελεσματική δικτύωση των ερευνητών και τη συνεργασία τους με τους συντάκτες του περιοδικού Nature . Η σχετική ανάρτηση ΕΔΩ

Η κα Σανούδου επελέγη από τη διευθύντρια εκδόσεων του περιοδικού, λόγω του ότι είναι βραβευμένη ερευνήτρια στον τομέα των καρδιαγγειακών παθήσεων με εντυπωσιακό αριθμό δημοσιεύσεων σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά και διεθνείς συνεργασίες. Η εμπειρία της στην ανάπτυξη συνεργασιών θα είναι πολύτιμη για στα πρώτα βήματα της σταδιοδρομίας τους. 

Τα Nature Masterclasses, είναι ένα διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα του εκδοτικού οίκου Springer Nature. Μέχρι σήμερα το πρόγραμμα έχει προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης για επαγγελματική ανάπτυξη σε περισσοτέρους από 50,000 ερευνητές από 180 χώρες.

To Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων συγχαίρει τη συνάδελφο και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο της.

146 views

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ