Επαναληπτική Γενική Συνέλευση ΠΕΒ 2021- Δικαστική απόφαση

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι

Σας αποστέλλουμε την πρόσκληση σε (επαναληπτική) Γενική Συνέλευση στις 31/03/2021, λόγω μη επίτευξης απαρτίας στην σημερινή Γενική Συνέλευση. Η πρόσκληση ΕΔΩ.

Παρακαλούμε μελετήστε τη πρόσκληση και τις προθεσμίες.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι υπήρξε δικαστική απόφαση σχετικά με την Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων κατά της διεξαγωγής της Τακτικής-Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης με διαδικτυακό τρόπο (σύμφωνα με την πρόσκληση που σας είχε σταλεί στις 12-3-2020), αίτηση που είχαν καταθέσει στις 17/3/2021 δέκα (10) μέλη της Π.Ε.Β. και σας είχαμε κοινοποιήσει αυθημερόν.

Η δικαστική απόφαση επί της αίτησης λήψης ασφαλιστικών μέτρων που μας επιδόθηκε την Παρασκευή 19-3-2021 και ώρα 14:30 και την οποία σας κοινοποιούμε απέρριψε το αίτημα της προσωρινής διαταγής δικαιώνοντας την επιλογή του Δ.Σ. να υλοποιήσει διαδικτυακά την Γ.Σ.

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό συνοδευτικό κείμενο ΕΔΩ

Σας κοινοποιούμε τον Απολογισμό του ΔΣ για τα δύο τελευταία έτη ΕΔΩ.  Σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της Π.Ε.Β. που τα μέλη θα λάβουν τον (αναλυτικό) απολογισμό του Δ.Σ. πριν την Γ.Σ. παρόλο που δεν αποτελεί καταστατική υποχρέωση.

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στη διαδικτυακή Γ.Σ., να πάρετε το λόγο και να διατυπώσετε όσα σας απασχολούν, να κρίνετε τον απολογισμό των δράσεων της Π.Ε.Β. και να υποβάλετε τις προτάσεις σας.

Το Δ.Σ. της Π.Ε.Β.

509 views

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ