6ο Συνέδριο ΠΕΒ – Παρουσίαση Τοπικών Ημερίδων

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου σας ενημερώνει ότι μπορείτε πλέον να δηλώνετε και συμμετοχή στις Τοπικές Ημερίδες του Συνεδρίου στην παρακάτω φόρμα δήλωσης: https://6synedrio.pev.gr/eggrafi-topikon-imeridon/

Σας υπενθυμίζουμε ότι για τις αποκεντρωμένες “Τοπικές Ημερίδες” του Συνεδρίου ισχύουν τα ακόλουθα:

  • ΔΕΝ θα μεταδοθούν διαδικτυακά και θα υλοποιηθούν μόνο με φυσική παρουσία μικρού αριθμού συνέδρων. Η με φυσική παρουσία παρακολούθηση των Τοπικών Ημερίδων σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία (Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 55400, ΦΕΚ 4206/12-9-2021) μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ από πλήρως εμβολιασμένους ή όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης 6μήνου. Η είσοδος θα επιτρέπεται με επίδειξη του αντίστοιχου εγκύρου πιστοποιητικού (εμβολιασμού ή νόσησης). Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε όσους δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή (εγγεγραμμένοι σύνεδροι) ή δεν είναι μέλη της οργανωτικής επιτροπής.
  • θα υλοποιηθούν ταυτόχρονα σε διάφορες πόλεις ανά τη χώρα, είτετην Παρασκευή 21/1/2022 (17:00-20:00) είτε το Σάββατο 22/1/2022 (09:00-12:00).
  • περιλαμβάνουν ποικιλία δράσεων (εργαστηριακή εκπαίδευση, ομιλίες, στρογγυλή τράπεζα) και οργανώνονται σε συνεργασία με φορείς της περιοχής (ΕΚΦΕ, ΚΠΕ, Πανεπιστημιακά Τμήματα, Ινστιτούτα)
  • θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας βάσει χρόνου δήλωσης συμμετοχής. Με την συμπλήρωση του αριθμού δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα επιλογής της αντίστοιχης ημερίδας (δεν θα φαίνεται στο μενού δήλωσης η πόλη).

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες (σύνεδροι, ομιλητές, διοργανωτές) στις τοπικές . Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο, το χώρο διεξαγωγής, την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής και το μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο της ιστοσελίδας του Συνεδρίου : https://6synedrio.pev.gr/topikes-imerides/.

Μπορείτε να δείτε ή να κατεβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα παρακάτω:

285 views

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ