12ο Συνέδριο ”Βιοεπιστήμονες και Ενιαία Υγεία” – 24 ημέρες πριν….

Βιοεπιστήμονες και Ενιαία Υγεία θα προσεγγίσουμε διεπιστημονικά το θέμα “Διάδοση της ς πληροφορίας- ένα σοβαρό θέμα δημόσιας ς” με την Αν. Καθηγήτρια ¨Εφη Σίμου  (Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας – Πανεπιστήμιο Δυτικής ς ) με συντονίστρια την Βιολόγο Ομότιμη Καθηγήτρια Αθηνά Μαυρίδου (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ), πρόεδρο της Ο.Ε. του Συνεδρίου και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Β.

Η Έφη Σίμου είναι διδάκτωρ Φιλοσοφίας με κατεύθυνση την αναπαράσταση των κινδύνων υγείας στα ΜΜΕ (Ph.D, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), μεταπτυχιακών τίτλων στην Επιδημιολογία, (MSc, London School of Hygiene and Tropical Medicine) στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (dipl, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) και βασικών σπουδών στην Επικοινωνία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Bsc, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών)  και στη Δημόσια και Κοινοτική Υγεία (Bsc, Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας TEI ς). Τμήμα των σπουδών της, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υποτροφιών του ΙΚΥ και του  World Health Organization (WHO).

Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στο ως επιστημονικός συνεργάτης Υπουργών Υγείας σε θέματα Δημόσιας Υγείας, στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης προγραμμάτων αξιολόγησης υπηρεσιών υγείας και στο Υγιεινής, #Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων: «Ενημέρωση Υψηλού Κινδύνου: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Κίνδυνος και Δημόσια Υγεία», «Αποφασίζουμε Μαζί: Η Συμμετοχή των Ασθενών στη Λήψη Αποφάσεων για την Υγεία» και «Επικοινωνία Γιατρού- Ασθενούς: Ένας Πρακτικός Οδηγός Δεξιοτήτων Επικοινωνίας».🩺

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΔΡΟΥ ΕΔΩ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ WORKSHOP ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΩΣ ΣΥΝΕΔΡΟΣ

10 views

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ