ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΙΑΣ

Με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση Σεμιναρίου με θέμα ‘’Εισαγωγή στην Κλινική Εμβρυολογία – Κλινικοεργαστηριακές Πρακτικές Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής’’, το οποίο τελεί υπό την διοργάνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων (ΠΕΒ).

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 και ώρες 9:00 έως 18:00 στο Αμφιθέατρο Φυσιολογίας ‘’Γ. Κοτζιάς’’ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μικράς Ασίας 75, Γουδί, με δια ζώσης παρακολούθηση.

Πρόκειται για μία καινοτόμο πρωτοβουλία, που στόχο έχει την εκτενή παρουσίαση του Επιστημονικού Πεδίου της Κλινικής Εμβρυολογίας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να κατανοήσουν το εν λόγω επιστημονικό πεδίο και στη συνέχεια να παρακολουθήσουν μέσω αναλυτικών παρουσιάσεων το ευρύ φάσμα των Κλινικοεργαστηριακών Πρακτικών που επιτελούνται στην καθ’ ημέρα λειτουργία των Εργαστηρίων Εμβρυολογίας, Ανδρολογίας και Προεμφυτευτικού Γενετικού Ελέγχου, καθώς και των Τραπεζών Κρυοσυντήρησης Γενετικού Υλικού.

Το Σεμινάριο θα το πλαισιώσουν με την παρουσία τους, ως προσκεκλημένοι ομιλητές, διακεκριμένοι Βιοεπιστήμονες Κλινικοί Εμβρυολόγοι, Βιολόγοι Αναπαραγωγής, Γενετιστές και Ακαδημαϊκοί τόσο από τον Δημόσιο, όσο και από τον Ιδιωτικό Φορέα.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε Βιοεπιστήμονες και δυνατότητα εγγραφής έχουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και ερευνητές (με βασικό πτυχίο βιολογίας ή βιοεπιστημών), οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν το επιστημονικό πεδίο της Κλινικής Εμβρυολογίας.

Οι εγγραφές στο σεμινάριο θα γίνουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της παρακάτω φόρμας. Η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής λήγει την Πέμπτη 11/5/2023 στις 23.59

Για να εγγραφείτε στο σεμινάριο μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα εγγραφής πρέπει προηγουμένως υποχρεωτικά να προβείτε στην πληρωμή της συμμετοχής σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΒ και να συμπληρώσετε το σχετικό αριθμό παραγγελίας στην παρακάτω φόρμα.

Ενναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Π.Ε.Β. (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) και να επισυνάψετε το σχετικό αποδεικτικό κατάθεσης.

Αριθμ. Λογ. : 0067 4911 3614 229,

IBAN: GR29 0171 7490 0067 4911 3614 229,

Δικαιούχος : Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων.

Η φόρμα εγγραφής έχει κλείσει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ευφρόσυνη Κεσοπούλου Ph.D. (Επιστημονική Υπεύθυνη Σεμιναρίου)
Senior Κλινικός Εμβρυολόγος, Μέλος Επιτροπής Υγείας της ΠΕΒ
Συνεργάτης και Επιστημονικά Υπεύθυνη Εργαστηρίων Μ.Ι.Υ.Α ‘’ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΗ’’
Τηλ. +306977455496
Email: kessopoulou@gmail.com

Σωκράτης Γρηγοριάδης B.Sc., M.Sc.
Βιολόγος Αναπαραγωγής, Μέλος Επιτροπής Υγείας της ΠΕΒ
Υποψήφιος Διδάκτωρ, Μονάδα Φυσιολογίας Αναπαραγωγής & Κλινικής Εμβρυολογίας
Ιατρική Σχολή, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τηλ. +306975167303
Email: sokratisgrigoriadis@hotmail.com