Διαφημιστείτε στην Π.Ε.Β.

Η ιστοσελίδα της ΠΕΒ (https://pev.gr/) χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό επισκεψιμότητας και αφοσίωσης από ένα υψηλού επιπέδου και επαγγελματικής ποικιλομορφίας κοινό και μια χορηγία/διαφήμιση στην ιστοσελίδα ανοίγει μια πόρτα σε αυτό εκλεκτό κοινό. Γι’ αυτό και σας προτρέπουμε να αξιοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα και να επιλέξετε το διαφημιστικό χώρο στην ιστοσελίδα της ΠΕΒ που ταιριάζει με τους δικούς σας στόχους  marketing.

Τα μέλη της ΠΕΒ

Η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (ΠΕΒ) είναι η μοναδική Ένωση η οποία αποτελεί τον επίσημο συνδικαλιστικό, επιστημονικό και επαγγελματικό φορέα των Ελλήνων Βιοεπιστημόνων σε όλα τα επαγγελματικά αντικείμενα (Περιβάλλον, Υγεία, Εκπαίδευση, Βιομηχανία).

Η ΠΕΒ έχει εγγεγραμμένους στα μητρώα της περί τους 4000 συναδέλφους, είναι μέλος της ECBA (European Countries Biology Association / Ένωση Βιολογικών Εταιρειών Ευρωπαϊκής Ένωσης) και εκπροσωπείται στο Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας (ΕΣΥΠ) και το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕΣΥ), που αποτελούν τους θεσμοθετημένους συμβούλους των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας, αντίστοιχα

Οι Βιοεπιστήμονες στελεχώνουν, έχοντας ενεργό επιστημονικό και κοινωνικό ρόλο, τομείς στην υγεία, στα τρόφιμα, στο περιβάλλον, στην εκπαίδευση, στην έρευνα, στη μαχόμενη καθημερινότητα.

Τα μέλη της ένωσής μας είναι:

 • Οι Έλληνες Βιολόγοι, πτυχιούχοι του Βιολογικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών των Πανεπιστημίων της Ελλάδας ή άλλων ισότιμων και ομοταγών Σχολών ή Τμημάτων Βιολογίας Ανώτατων Σχολών του εξωτερικού.
 • Οι Έλληνες πτυχιούχοι των Τμημάτων: Βιολογικών Εφαρμογών & Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
 • Οι πτυχιούχοι Φυσιογνώστες που απασχολούνται αποδεδειγμένα στο χώρο της Βιολογίας.
 • Όλοι οι πτυχιούχοι των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που απασχολούνται ή εργάζονται αποδεδειγμένα πάνω σε θέματα σχετικά με τη Βιολογία, καθώς και οι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών Βιολογικών Επιστημών Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων.
 • Οι φοιτητές των Βιολογικών Τμημάτων ή των Τμημάτων Βιοεπιστημών των Ελληνικών Πανεπιστημίων, όπως αυτά αναγράφονται παραπάνω.

Από την έναρξη της λειτουργίας της τον Νοέμβριο του 2020 η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της ΠΕΒ κέρδισε την εκτίμηση και το ενδιαφέρον των μελών της τόσο για τον σχεδιασμό και την αισθητική της όσο και για την λειτουργικότητα της και την αυξημένη δυνατότητα διεπαφής των μελών με την ίδια την ΠΕΒ. Ως αποτέλεσμα να εμφανίζει τα στοιχεία επισκεψιμότητας που μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο (οι αριθμοί ανανεώνονται αυτόματα):

https://datastudio.google.com/reporting/95bc9728-bd2b-49fd-9148-8f2fdc21e788

Κατηγορίες (θέσεις) διαφημιστικού χώρου στην Ιστοσελίδα

Οι θέσεις διαφημιστικού χώρου στην ιστοσελίδα της ΠΕΒ είναι συγκεκριμένες και έχουν σχεδιαστεί και επιλεγεί ώστε να δένουν αρμονικά με τα υπόλοιπα στοιχεία που παρουσιάζονται στην οθόνη του επισκέπτη και να μην αλλοιώνουν την αισθητική της ιστοσελίδας. Είναι διαθέσιμες προς αξιοποίηση οι εξής 3 κατηγορίες προκαθορισμένων θέσεων:

Header Banner (στην αρχική σελίδα) – Διαστάσεις 979 x 90 pixels

Είναι θέση στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας της ιστοσελίδας που θα γίνεται άμεσα ορατή με το άνοιγμα της ιστοσελίδας από τον επισκέπτη καθώς καταλαμβάνει χώρο που εκτείνεται σε όλο της το πλάτος (header banner), όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα:

Footer Banner (ορατό παντού) – Διαστάσεις 728 x 90 pixels

Είναι θέση στο κάτω τμήμα της ιστοσελιδας και ακριβώς πάνω από τα στοιχεία επικοινωνίας της ΠΕΒ (footer banner) που εκτείνεται σε όλο της το πλάτος, όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα:

Article Βlocks (περιεχόμενο σε όλες τις αναρτήσεις)

Είναι στην κορυφη (top, 468×60 pixels), στην πλευρική στήλη (sidebar 250×250 pixels) και στο κάτω μέρος (bottom, 468×60 pixels) κάθε μεμονωμένης ανάρτησης όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα:

Για κάθε κατηγορία διαφημιστικού χώρου η ΠΕΒ προσφέρει τα ακόλουθα ανταποδοτικά οφέλη στον ενδιαφερόμενο διαφημιζόμενο:

Header Banner (στην αρχική σελίδα)

 1. Λογότυπο διαστάσεων 970 X 90 pixels με link προς το site (ή σελίδα επιλογής) του διαφημιζόμενου στην ιστοσελίδα της ΠΕΒ
 2. Δυνατότητα αλλαγής του λογότυπου έως 6 φορές ετησίως.
 3. Λογότυπο με link προς το site (ή σελίδα επιλογής) του διαφημιζόμενου στην ιστοσελίδα των ετήσιων Συνεδρίων της ΠΕΒ
 4. Διοργάνωση δύο (2) webinar ανά έτος σε επιλεγμένο θέμα του του διαφημιζόμενου
 5. Διαφήμιση του webinar στα ΜΚΔ της ΠΕΒ
 6. Δωρεάν παρακολούθηση ετήσιων συνεδρίων της ΠΕΒ για 5 άτομα του διαφημιζόμενου
 7. Δυνατότητα ολιγόλεπτης (5’-10’) on line παρουσίασης εταιρείας στο Συνέδριο (για διαδικτυακό Συνέδριο)
 8. Δυνατότητα έκθεσης υλικού έξω από την αίθουσα του Συνεδρίου (για δια ζώσης Συνέδριο)
 9. Ένθεση εταιρικού φυλλαδίου στην τσάντα των συμμετεχόντων (για δια ζώσης Συνέδριο)
 10. Εμφάνιση του λογότυπου του διαφημιζόμενου στις διαδικτυακές επιμορφώσεις που μεταδίδονται από το κανάλι της ΠΕΒ στο Youtube (2700 εγγεγραμμένοι χρήστες).

 

Footer Banner ορατό παντού

 1. Λογότυπο διαστάσεων 728 X 90 pixels με link προς το site (ή σελίδα επιλογής) του διαφημιζόμενου στην ιστοσελίδα της ΠΕΒ
 2. Δυνατότητα αλλαγής του λογότυπου έως 6 φορές ετησίως.
 3. Λογότυπο με link προς το site (ή σελίδα επιλογής) του διαφημιζόμενου στην ιστοσελίδα των ετήσιων Συνεδρίων της ΠΕΒ
 4. Διοργάνωση (1) webinar ανά έτος σε επιλεγμένο θέμα του του διαφημιζόμενου
 5. Διαφήμιση του webinar στα ΜΚΔ της ΠΕΒ
 6. Δωρεάν παρακολούθηση ετήσιων συνεδρίων της ΠΕΒ για τρία (2) άτομα του διαφημιζόμενου
 7. Ένθεση εταιρικού φυλλαδίου στην τσάντα των συμμετεχόντων  (για δια ζώσης Συνέδριο)

Article blocks (top, bottom, sidebar) σε όλες τις ανακοινώσεις

 1. Λογότυπο διαστάσεων 468X60 ή 250Χ250 pixels με link προς το site (ή σελίδα επιλογής) του διαφημιζόμενου στην ιστοσελίδα της ΠΕΒ
 2. Δυνατότητα αλλαγής του λογότυπου έως 6 φορές ετησίως.
 3. Λογότυπο με link προς το site (ή σελίδα επιλογής) του διαφημιζόμενου στην ιστοσελίδα των ετήσιων Συνεδρίων της ΠΕΒ
 4. Δωρεάν παρακολούθηση ετήσιων συνεδρίων για δύο (2) άτομα
 5. Ένθεση εταιρικού φυλλαδίου στην τσάντα των συμμετεχόντων (για δια ζώσης Συνέδριο)

Δυνατότητα κατάληψης διαφημιστικού χώρου έχουν αποκλειστικά εταιρείες, ιδρύματα κτλ που σχετίζονται με όλα τα επαγγελματικά αντικείμενα των Βιοεπιστημόνων (Περιβάλλον, Υγεία, Εκπαίδευση, Βιομηχανία). Η τελική απόφαση λαμβάνεται από το ΔΣ της ΠΕΒ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε στο email της Γραμματείας (grammateia@gmail.com) είτε απευθείας με τον κ. Πολύζο Αθανάσιο, Ταμία του Δ.Σ. της Π.Ε.Β. (Τηλ. 6944296830, Email: tpolizos71@gmail.com)

Σημαντικές παρατηρήσεις:

 1. Όλες οι θέσεις διαφημιστικής καταχώρησης στην ιστοσελίδα της ΠΕΒ προσφέρονται είτε για ετήσια είτε για διετής συμφωνία.
 2. Ο μέγιστος αριθμός διαθέσιμων θέσεων στην ιστοσελίδα είναι:
  • ένα (1) Header banner, διαστάσεων 970Χ90 pixel
  • ένα (1) Footer banner, διαστάσεων 728×90 pixel
  • δύο (2) Article Sidebar block, διαστάσεων 250×250 pixel
  • ένα (1) Article Top block, διαστάσεων 468×60 pixel
  • ένα (1) Article Bottom block, διαστάσεων 468×60 pixel
 1. Οι θέσεις καταχώρησης διατίθενται αυστηρά βάσει χρονικής σειρά (προτεραιότητας)
 2. Σε περίπτωση διαφημιζόμενου που επιλέξει καταχωρήσεις σε δύο ή περισσότερες θέσεις προσφέρεται έκπτωση 25% σε κάθε επόμενη καταχώρηση πέραν της κύριας. (Ως κύρια λογίζεται η καταχώρηση με το μεγαλύτερο κόστος.)
 3. Η δημιουργία του εκάστοτε λογότυπου είναι ευθύνη του διαφημιζόμενου.
 4. Η ΠΕΒ έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την προβολή ενός διαφημιζόμενου αν το διαφημιστικό σήμα (logo) δεν είναι σύμφωνο με τις τεχνικές προδιαγραφές που έχουν τεθεί, δημιουργεί τεχνικά προβλήματα στο site ή αν το περιεχόμενο αυτού δεν είναι σύμφωνο με τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί (βλ. παραπάνω “Ποιος μπορεί να διαφημιστεί στην Ιστοσελίδα της ΠΕΒ”)