Αντιπροσωπία της ΠΕΒ αποτελούμενη απο τον πρόεδρο της ΠΕΒ και τους συναδέλφους Ιωαννίδη Π και Ρίζου Ε, συναντήθηκε στις 14/12/11, με τον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής ΒΑΕ καθ. κο Κωνσταντινίδη και το μέλος της επιτροπής  κο Δρακόπουλο  και ανέπτυξε το αίτημα της ΠΕΒ για την ένταξή των μελών της που δουλεύουν στο εργαστήρια στον  χώρο της Υγείας (Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα) στην λίστα των ΒΑΕ.Υπήρξε κατανόηση και  θετική ανταπόκριση στο αίτημα μας. Μας επισημάνθηκε επίσης ότι η λίστα είναι σε διαρκή επεξεργασία και θα υφίσταται επαναξιολόγηση  ανά τριετία.

Ο κατάλογος των επαγγελμάτων που θα ανήκουν στα ΒΑΕ είναι στην τελική επεξεργασία και στα χέρια του Υπουργού ο οποίος έχει λάβει υπόψη του το αίτημα μας.

Η  ΠΕΒ θα προχωρήσει, μετά και την θετική έκβαση της σημερινής συνάντησης,  σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα χρειαστούν για την ικανοποίηση του αιτήματος μας.

Το ΔΣ της ΠΕΒ

Σχετικό έγγραφο που κατατέθηκε 15/12/2011 στον Υπουργό Εργασίας και κοινοποιήθηκε στον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής ΒΑΕ

Παράταση προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων για το Π.Μ.Σ. "Οικολογία κα...

21 Ιουνίου 2017
Παράταση προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων για το Π.Μ.Σ. "Οικολογία και Διαχείριση Βιοποικιλότητας"

Δόθηκε παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Οικολογία και Διαχείριση Βιοποικιλότητας", μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το συγκεκριμένο Π.Μ.Σ. του ΕΚΠΑ, που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, ανατρέξτε σε προηγούμενο άρθρο της ιστοσελίδας μας.

Wildlife Hazard Management Officer στην Fraport

20 Ιουνίου 2017
Wildlife Hazard Management Officer στην Fraport

Διαθέσιμη θέση εργασίας Wildlife Hazard Management Officer στον τομέα Safety and Performance της εταιρείας Fraport. Για αποστολή Βιογραφικού ακολουθήστε το σύνδεσμο της εταιρείας.

Εκδηλώσεις Επιστήμης & Τεχνολογίας με αφορμή το Θερινό Ηλιοστάσιο...

13 Ιουνίου 2017
Εκδηλώσεις Επιστήμης & Τεχνολογίας με αφορμή το Θερινό Ηλιοστάσιο στο Ιδρυμα Ευγενίδου

Συνάντηση Επιστήμης και Τεχνολογίας, που για 6η συνεχή χρονιά διοργανώνουν οι βιβλιοθήκες του Ιδρύματος Ευγενίδου, του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), του Δήμου Καλλιθέας, του Δήμου Π. Φαλήρου, καθώς επίσης οι ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες του Παντείου και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017. Σε δύο δωρεάν προβολές...