Αγαπητοί/ές συνάδελφοι

 

Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. της Π.Ε.Β. ανταποκρινόμενο στις προτάσεις των συναδέλφων-μελών, όπως αυτές διατυπώθηκαν κυρίως κατά την Γ.Σ. της 2/12/2017, αποφάσισε  μια σημαντική τροποποίηση της οικονομικής συνδρομής των μελών της Ένωσης, παλαιών και νέων. Μπορείτε να τακτοποιηθείτε οικονομικά για το 2018 ή/και να ανανεώσετε την συνδρομή σας (αν οφείλετε πάνω από 2 έτη), με μια σημαντική μείωση της τάξεως του 50% στο αντίστοιχο κόστος, εφόσον η καταβολή της συνδρομής/ανανέωσης γίνει μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018.

 

Πιο συγκεκριμένα από 1/1/2018 έως 16/2/2018 θα ισχύει:

Ετήσια συνδρομή 2018 : 15 ευρώ

Ανανέωση εγγραφής : 30 ευρώ (για όσους οφείλουν συνδρομές δύο ετών και άνω, 15 ευρώ για όλα τα προηγούμενα χρόνια και 15 ευρώ για την ετήσια συνδρομή 2018).

Εγγραφή : 20 ευρώ (5 ευρώ εγγραφή και 15 ευρώ ετήσια συνδρομή)

 

Τονίζουμε ότι μετά τις 16/2/2018 τόσο η ετήσια συνδρομή όσο και η ανανέωση της για μέλη που οφείλουν πάνω από 2 έτη, θα επανέλθει στα προηγούμενα επίπεδα, δηλαδή :

Ετήσια συνδρομή 2018 : 30 ευρώ

Ανανέωση εγγραφής : 60 ευρώ (για όσους οφείλουν συνδρομές δύο ετών και άνω, 30 ευρώ για όλα τα προηγούμενα χρόνια και 30 ευρώ για την ετήσια συνδρομή 2018).

Εγγραφή : 35 ευρώ (5 ευρώ εγγραφή και 30 ευρώ ετήσια συνδρομή)

 

Είναι περιττό να επισημανθεί ότι πρέπει να φροντίσουμε να ενισχύσουμε οικονομικά την Ένωση, μια και τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη μας είναι η απόλυτη μειοψηφία, για να μπορούμε να ανταποκριθούμε ως Ένωση στις βασικές μας υποχρεώσεις.

 

Σας προσκαλούμε λοιπόν να τακτοποιηθείτε οικονομικά το συντομότερο δυνατό.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να πληρώσετε την συνδρομή σας (τα μέλη της Π.Ε.Β.) ή την εγγραφή σας (τα μη μέλη της Π.Ε.Β.) στον ακόλουθο αριθμό λογαριασμούστην Τράπεζα Πειραιώς της Π.Ε.Β.:

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμ Λογ. : 0067 4911 3614 229

IBAN:GR29 0171 7490 006749113614229

Δικαιούχος : Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων

ζητώντας να γραφεί το όνομά σας ώστε να διασταυρώνεται από τη Γραμματεία της Π.Ε.Β.

 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία της Π.Ε.Β. στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.και στο τηλέφωνο 2105224632 καθημερινά 17:00-20:00 (ώρες λειτουργίας γραμματείας Π.Ε.Β.).

 

 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΠΕΒ

Θέσεις Εκπαίδευσης

6μηνη μετεκπαίδευση στην Γερμανία

11 Απριλίου 2018
6μηνη μετεκπαίδευση στην Γερμανία

Στα πλαίσια της Ελληνο-Γερμανικής Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου της Εσσης-Ιατρική Σχολή (Καθ. Γ. Ηλιάκης) του Τομέα Φυσικής-Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, ΕΜΠ (Αναπλ. Καθ. Α. Γεωργακίλας) και του Τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ (Καθ. Κ. Βοργιάς) υπάρχει η δυνατότητα 6μηνης εκπαίδευσης στο Εργαστήριο του κ. Ηλιάκη με κάλυψη όλων των...

Θέσεις Εργασίας

Θέση εργασίας σε εταιρεία

24 Απριλίου 2018
Θέση εργασίας σε εταιρεία

Εταιρεία, που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας, επιθυμεί να εντάξει ένα επιπλέον άτομο στο δυναμικό της. Δείτε τη σχετική αγγελία.

Επιμορφώσεις

"Πλαγκτόν: ένας θαυμαστός υδάτινος κόσμος"

23 Απριλίου 2018
"Πλαγκτόν: ένας θαυμαστός υδάτινος κόσμος"

Έκθεση με τίτλο "Πλαγκτόν: ένας θαυμαστός υδάτινος κόσμος", στο μουσείο Γ. Γουναρόπουλου. Δείτε το Δελτίο Τύπου για περισσότερες πληροφορίες. Ένα έργο της έκθεσης, που ανήκει στην εικαστικό Αντωνία Παπατζανάκη και που παραπέμπει στο βιοφωσφορισμό του πλαγκτού, μπορείτε να το δείτε εδώ . Για να διαβάσετε την Πρόσκληση του μουσείου Γ....

Ομάδα Εργασίας Φοιτητών

 • Σακχαρώδης Διαβήτης

  Σακχαρώδης Διαβήτης Σακχαρώδης Διαβήτης Συγγραφέας: Klaus Dugi Μετάφραση από: Γρηγοριάδη Σωκράτη (Grigoriadis Sokratis) – Βιολόγο, Μεταπτυχιακό Φοιτητή, Ιατρική Σχολή - ΕΚΠΑ και Παναγιώτη Κ. Στασινάκη (Panagiotis K. Stasinakis) - Εκπαιδευτικός, Βιολόγος, MEd, PhD, Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (PanHellenic Union of Bioscientists). (Πρόκειται για του άρθρο 'Diabetes mellitus' του Scienceinschool, έχει δοθεί άδεια για μετάφραση και δημοσίευση από την ΠΕΒ). Η συχνότητα εμφάνισης του διαβήτη αυξάνεται, τόσο στον ανεπτυγμένο όσο και στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Ο Klaus Dugi, Καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης της Γερμανίας, πραγματεύεται τα Read More
 • Ανακαλύπτοντας τη δράση της ουρεάσης

  Ανακαλύπτοντας τη δράση της ουρεάσης Ανακαλύπτοντας τη δράση της ουρεάσης Συγγραφέας: Anna Lorenc Μετάφραση από: Μαρίνα-Σαββίνα Τσατσαλίδη (Marina-Savvina Tsatsalidi) – Φοιτήτρια Φαρμακευτικής, ΕΚΠΑ και Παναγιώτη Κ. Στασινάκη (Panagiotis K. Stasinakis) - Εκπαιδευτικός, Βιολόγος, MEd, PhD, Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (PanHellenic Union of Bioscientists). (Πρόκειται για του άρθρο 'Investigating the action of urease' του Scienceinschool, έχει δοθεί άδεια για μετάφραση και δημοσίευση από την ΠΕΒ). Η Anna Lorenc του Volvox project εξηγεί τη σημασία του ενζύμου ουρεάση και παρουσιάζει ένα πρωτόκολλο για την αναπαράσταση της δράσης του στην τάξη. Read More
 • Εξέλιξη εν δράσει: παθογόνα

  Εξέλιξη εν δράσει: παθογόνα Εξέλιξη εν δράσει: παθογόνα Συγγραφέας: Jarek Bryk Μετάφραση από: Ντέα-Αλεξάνδρα Λάγκι (Ntea-Alexandra Lagki) - Φοιτήτρια Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής, ΔΠΘ και Παναγιώτη Κ. Στασινάκη (Panagiotis K. Stasinakis) - Εκπαιδευτικός, Βιολόγος, MEd, PhD, Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (PanHellenic Union of Bioscientists). (Πρόκειται για του άρθρο 'Evolution in action: pathogens' του Scienceinschool, έχει δοθεί άδεια για μετάφραση και δημοσίευση από την ΠΕΒ) Προτάσεις κριτή (ηλικία/θέμα): κάτω από 11, 11-14, 14-16, 16-19 / Εξέλιξη, Γενετική, Πληθυσμιακή γενετική, Φύση της επιστήμης Οι παθογόνοι οργανισμοί, οι οποίοι απειλούν την Read More
 • 1
 • 2