Την Παρασκευή 29/09/17 στο Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών/τριών. Οι νέοι/ες συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να προσανατολιστούν σχετικά με τις σπουδές τους και να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με τους χώρους του Τμήματος, καθώς και με τα ερευνητικά αντικείμενα των Τομέων. Πολύτιμη η βοήθεια φοιτητών παλαιοτέρων ετών.
Παρούσα ήταν και η ΠΕΒ, που μέσα από το ενημερωτικό της υλικό, αλλά και με προσωπική επαφή ενημέρωσε τους/τις νέους/ες Βιολόγους για την αποστολή της ως επιστημονική και επαγγελματική Ένωση των Βιοεπιστημόνων στην Ελλάδα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο τους Τμήματος Καθηγητή κ. Κ. Βοργιά για την άδεια που μας έδωσε να πραγματοποιήσουμε αυτή τη δράση, καθώς και για την άψογη συνεργασία του.
 
Υποδοχή πρωτοετών.
Υποδοχή πρωτοετών στο τμήμα Βιολογίας, ΕΚΠΑ
 
ενημέρωση της ΠΕΒ
Ενημέρωση από την ΠΕΒ

Θέσεις Εκπαίδευσης

ΠΜΣ "Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια", ΔΠΘ

12 Οκτωβρίου 2017
ΠΜΣ "Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια", ΔΠΘ

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε σχετικά με την προκήρυξη υποβολής υποψηφιοτήτων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο "Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια" του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Έναρξη μαθημάτων: εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2017-2018. Διάρκεια κύκλου σπουδών: 2 έτη Τίτλος Σπουδών: Απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στα Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια Οι...

Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Παστέρ

16 Οκτωβρίου 2017
Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Παστέρ

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε σχετικά με τις έμμισθες θέσεις εργασίας που προκήρυξε το Ινστιτούτο Παστέρ για Υπ. Διδάκτορες, Μεταδιδάκτορες και εργαστηριακό προσωπικό. Δεκαέξι από τις δεκαοκτώ θέσεις αφορούν Βιολόγους. Μπορείτε να δείτε τη σχετική ανάρτηση εδώ. Μπορείτε να διαβάσετε την προκήρυξη εδώ.

Επιμορφώσεις

Στρογγυλή τράπεζα στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Η Βιολογία στην Εκπαίδευ...

20 Οκτωβρίου 2017
Στρογγυλή τράπεζα στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση»

Η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Πανελλήνιου Συνέδριου «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση» έχει την τιμή να ανακοινώσει ότι κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα υλοποιηθεί Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα:"Γονίδιο: προσεγγίσεις των μαθητών της Γ΄ Λυκείου στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας(ΠΔΒ) Ένας διάλογος "μαθητή, διδάσκοντα, συγγράμματος, βιολογίας" στο μάθημα της Βιολογίας...