Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Κοπή Πίτας της Π.Ε.Β. που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:30 στα γραφεία της ΠΕΒ, Έβρου 94-96 Αμπελόκηποι.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η καθιερωμένη λαχειοφόρος κλήρωση δώρων για τους παρευρισκόμενους. Φέτος κάποιοι τυχεροί θα επιστρέψουν σπίτι με ένα tablet, 3 έργα χαρακτικής, μια ετήσια συνδρομή στην ΠΕΒ και βιβλία. Η βραδιά θα συνεχίσει με μουσική και ποτό για όσους το επιθυμούν.

Σας περιμένουμε σε μια χαλαρή βραδιά να γνωριστούμε από κοντά και να διασκεδάσουμε.

Ώρα προσέλευσης : 18:00

Ώρα κοπής πίτας : 18:30

Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα

Με τιμή
Το Δ.Σ. της Π.Ε.Β.

Θέση εργασίας για επιστήμονα με ειδίκευση στη βλάστηση

25 Σεπτεμβρίου 2017
Θέση εργασίας για  επιστήμονα  με  ειδίκευση στη βλάστηση

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη επιστήμονα με ειδίκευση στη βλάστηση. Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 14ο χιλ. Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, 57001, Θέρμη, προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός επιστήμονα με ειδίκευση στη βλάστηση, για τις ανάγκες της Πράξης με τίτλο «Επιχορήγηση...

Σεμινάριο με τον Evan Snyder

25 Σεπτεμβρίου 2017
Σεμινάριο με τον Evan Snyder

προς ενημέρωσή σας Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 στο αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με εισηγητή τον καθηγητή Evan Y. Snyder. ώρα: 13.00 θέμα: "The State of the Science: Neurological Disease & Stem Cells – The End of the Beginning” Διαβάστε εδώ τη σχετική ανακοίνωση.