Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε για την σύσταση της ολιγομελούς εκδοχής (Συντονιστής, Αναπληρωτής Συντονιστής, και Μέλη) των Θεματικών Επιτροπών της Π.Ε.Β. (Υγείας, Παιδείας, Περιβάλλοντος, Τροφίμων) όπως αυτή αποφασίστηκε στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ε.Β. της 24/6/2017 με βάση τις αιτήσεις-δηλώσεις προτίμησης που κατατέθηκαν από τους συναδέλφους κατόπιν της ανοιχτής πρόσκλησης ενδιαφέροντος που έγινε από το Δ.Σ.

Η σύσταση και λειτουργία των Θεματικών Επιτροπών προβλέπεται από το άρθρο 3 παρ.7 και άρθρο 23 του Καταστατικού της Π.Ε.Β. (αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Π.Ε.Β.).

Ο τρόπος σύστασης και λειτουργίας των Θεματικών Επιτροπών καθορίζεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό (Ε.Κ.) της Π.Ε.Β., ο οποίος και ψηφίστηκε από τα μέλη του τρέχοντος Δ.Σ. (Πράξη 2, 3-2-2017) (αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Π.Ε.Β.).

Σύμφωνα με το Καταστατικό και τον Εσωτερικό Κανονισμό οι Θεματικές Επιτροπές διαχειρίζονται και οργανώνουν τα διάφορα θέματα που αφορούν τον αντίστοιχο τομέα προτείνοντας, εντός συγκεκριμένου χρονικού ορίου, τις αντίστοιχες δράσεις στο Δ.Σ. χωρίς οι προτάσεις να είναι δεσμευτικές για το Δ.Σ.

Την ευθύνη της τελικής απόφασης έχει πάντα το Δ.Σ. της Π.Ε.Β.

Διαβάστε αναλυτικότερα για τα μέλη των επιτροπών και τις υποχρεώσεις τους.

Θέσεις Εκπαίδευσης

ΠΜΣ: "Η Διδακτική των Βιοεπιστημών"

26 Ιουλίου 2017
ΠΜΣ: "Η Διδακτική των Βιοεπιστημών"

Το Τμήμα Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση, το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ), με τίτλο : «Η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΩΝ». Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας στη Γραμματεία του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής...

Θέσεις Εργασίας

Δύο θέσεις για Βιολόγους στην Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (7Κ/2017)

02 Ιουλίου 2017
Δύο θέσεις για Βιολόγους στην Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (7Κ/2017)

Εκδόθηκε η προκήρυξη 7Κ/2017 από τον ΑΣΕΠ. Περιλαμβάνει 2 θέσεις και για Βιολόγους, σχετικές με το περιβάλλον στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Υποβολή αιτήσεων 11 έως 26 Ιουλίου 2017. Δείτε τον πίνακα κατανομής των θέσεων της προκήρυξης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη, ακολουθήστε το σύνδεσμο του ΑΣΕΠ.

Επιμορφώσεις

Η Ιατρική μέσα από το Μικροσκόπιο

26 Ιουλίου 2017
Η Ιατρική μέσα από το Μικροσκόπιο

Σας γνωρίζουμε το σχετικό ενημερωτικό υλικό που αφορά την έναρξη του νέου κύκλου Προγράμματος “ Η Ιατρική μέσα απότο Μικροσκόπιο ”, του Καθηγητή κου Λάζαρη, προκειμένου να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι. To Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στο εκπαιδευτικό αντικείμενο η "Ιατρική μέσα από το Μικροσκόπιο" πραγματοποιείται από...