Το Δ.Σ. της Π.Ε.Β. σας προσκαλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με αποκλειστικό θέμα:

"Έγκριση χρήσης και της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στην διαδικασία αλλαγής του καταστατικού της Π.Ε.Β."

Διαβάστε την επίσημη πρόσκληση της Π.Ε.Β., όπου παρουσιάζονται αναλυτικά οι ημερομηνίες και οι διαδικασίες της συνέλευσης.

H τρίτη και οριστική σύγκλιση της έκτακτης γενικής συνέλευσης, θα γίνει το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Π.Ε.Β.

Η παρουσία σας είναι αναγκαία για την καλύτερη και αντιπροσωπευτικότερη λειτουργία της Π.Ε.Β.

Θέση εργασίας για επιστήμονα με ειδίκευση στη βλάστηση

25 Σεπτεμβρίου 2017
Θέση εργασίας για  επιστήμονα  με  ειδίκευση στη βλάστηση

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη επιστήμονα με ειδίκευση στη βλάστηση. Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 14ο χιλ. Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, 57001, Θέρμη, προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός επιστήμονα με ειδίκευση στη βλάστηση, για τις ανάγκες της Πράξης με τίτλο «Επιχορήγηση...

Σεμινάριο με τον Evan Snyder

25 Σεπτεμβρίου 2017
Σεμινάριο με τον Evan Snyder

προς ενημέρωσή σας Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 στο αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με εισηγητή τον καθηγητή Evan Y. Snyder. ώρα: 13.00 θέμα: "The State of the Science: Neurological Disease & Stem Cells – The End of the Beginning” Διαβάστε εδώ τη σχετική ανακοίνωση.