Το Δ.Σ. της Π.Ε.Β. καλεί όλους τους συναδέλφους-μέλη της Π.Ε.Β. που επιθυμούν να πλαισιώσουν τις Θεματικές Επιτροπές της Π.Ε.Β. (Παιδείας, Περιβάλλοντος, Υγείας, Τροφίμων), να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στην Γραμματεία της Π.Ε.Β. την σχετική αίτηση (αρχείο word) μέχρι τις 10 Μαΐου 2017.

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν για τον τρόπο σύστασης και λειτουργίας των Θεματικών Επιτροπών από το σχετικό ενημερωτικό έγγραφο (αρχείο .pdf).

Θέσεις Εκπαίδευσης

MSc degree in Infectious Diseases and International Medicine

Interdepartmental MSc degree in Infectious Diseases and International Medicine "From Bench to Bedside". More details

Θέσεις Εργασίας

Expression of interest for Science writer - BSRC Fleming

Call for Expressions of Interest Science writer, BSRC Fleming The Biomedical Sciences Research Center ‘Alexander Fleming’ (www.fleming.gr) is seeking professionals with a proven track record in scientific writing, including research and infrastructure grant writing and reporting, business and investment planning, science policy development and/or science journalism. More details.

Επιμορφώσεις

Δευτέρες της Τέχνης στο ΑΠΘ: «Ραγδαίος αφανισμός» (Racing extinction), Λούι Ψυχογιός

Ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ σας προσκαλούν στην: Προβολή του ντοκιμαντέρ "Ραγδαίος αφανισμός" (Racing extinction) του Λούι Ψυχογιός, και Ομιλία από τον Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών, καθηγητή Χ. Χιντήρογλου, «Βιοποικιλότητα: Η Διαχρονική Συμμαχία της Ζωής» τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017, στις 20.00,...