Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε και σας εφιστούμε την προσοχή στο ότι από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να πληρώνετε την συνδρομή σας (τα μέλη της Π.Ε.Β.) ή την εγγραφή σας (τα μη μέλη της Π.Ε.Β.) αποκλειστικά και μόνο στον ακόλουθο ΝΕΟ αριθμό λογαριασμού της Π.Ε.Β στην Τράπεζα Πειραιώς.:

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμ Λογ. : 0067 4911 3614 229

IBAN: GR29 0171 7490 0067 4911 3614 229

Δικαιούχος : Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων

ζητώντας να γραφεί το όνομά σας ώστε να διασταυρώνεται από τη Γραμματεία της Π.Ε.Β. Οι δύο τρέχοντες αριθμοί λογαριασμών σε Τράπεζα Πειραιώς (6022-010218-859) και Εθνική Τράπεζα (721-703585-34 ) θα παραμείνουν ενεργοί μέχρι τέλος Μαΐου 2017 οπότε και θα καταργηθούν.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή είναι 30 ευρώ και μετά από απόφαση του Δ.Σ. για διευκόλυνση/ κατανόηση στα μέλη που οφείλουν πάνω από 2 έτη, μπορούν να ανανεώνουν την συνδρομή τους με το ποσό των 60 ευρώ συνολικά (30 ευρώ για ανανέωση και 30 ευρώ για το τρέχον έτος).

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία της Π.Ε.Β. στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 2105224632 καθημερινά 17:00-20:00 (ώρες λειτουργίας γραμματείας ΠΕΒ).

Δελτίο σε μορφή αρχείου .pdf.

MSc degree in Infectious Diseases and International Medicine

Interdepartmental MSc degree in Infectious Diseases and International Medicine "From Bench to Bedside". More details

Expression of interest for Science writer - BSRC Fleming

Call for Expressions of Interest Science writer, BSRC Fleming The Biomedical Sciences Research Center ‘Alexander Fleming’ (www.fleming.gr) is seeking professionals with a proven track record in scientific writing, including research and infrastructure grant writing and reporting, business and investment planning, science policy development and/or science journalism. More details.

Δευτέρες της Τέχνης στο ΑΠΘ: «Ραγδαίος αφανισμός» (Racing extinction), Λούι Ψυχογιός

Ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ σας προσκαλούν στην: Προβολή του ντοκιμαντέρ "Ραγδαίος αφανισμός" (Racing extinction) του Λούι Ψυχογιός, και Ομιλία από τον Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών, καθηγητή Χ. Χιντήρογλου, «Βιοποικιλότητα: Η Διαχρονική Συμμαχία της Ζωής» τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017, στις 20.00,...