Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε και σας εφιστούμε την προσοχή στο ότι από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να πληρώνετε την συνδρομή σας (τα μέλη της Π.Ε.Β.) ή την εγγραφή σας (τα μη μέλη της Π.Ε.Β.) αποκλειστικά και μόνο στον ακόλουθο ΝΕΟ αριθμό λογαριασμού της Π.Ε.Β στην Τράπεζα Πειραιώς.:

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμ Λογ. : 0067 4911 3614 229

IBAN: GR29 0171 7490 0067 4911 3614 229

Δικαιούχος : Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων

ζητώντας να γραφεί το όνομά σας ώστε να διασταυρώνεται από τη Γραμματεία της Π.Ε.Β. Οι δύο τρέχοντες αριθμοί λογαριασμών σε Τράπεζα Πειραιώς (6022-010218-859) και Εθνική Τράπεζα (721-703585-34 ) θα παραμείνουν ενεργοί μέχρι τέλος Μαΐου 2017 οπότε και θα καταργηθούν.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή είναι 30 ευρώ και μετά από απόφαση του Δ.Σ. για διευκόλυνση/ κατανόηση στα μέλη που οφείλουν πάνω από 2 έτη, μπορούν να ανανεώνουν την συνδρομή τους με το ποσό των 60 ευρώ συνολικά (30 ευρώ για ανανέωση και 30 ευρώ για το τρέχον έτος).

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία της Π.Ε.Β. στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 2105224632 καθημερινά 17:00-20:00 (ώρες λειτουργίας γραμματείας ΠΕΒ).

Δελτίο σε μορφή αρχείου .pdf.

Παράταση προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων για το Π.Μ.Σ. "Οικολογία κα...

21 Ιουνίου 2017
Παράταση προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων για το Π.Μ.Σ. "Οικολογία και Διαχείριση Βιοποικιλότητας"

Δόθηκε παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Οικολογία και Διαχείριση Βιοποικιλότητας", μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το συγκεκριμένο Π.Μ.Σ. του ΕΚΠΑ, που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, ανατρέξτε σε προηγούμενο άρθρο της ιστοσελίδας μας.

Wildlife Hazard Management Officer στην Fraport

20 Ιουνίου 2017
Wildlife Hazard Management Officer στην Fraport

Διαθέσιμη θέση εργασίας Wildlife Hazard Management Officer στον τομέα Safety and Performance της εταιρείας Fraport. Για αποστολή Βιογραφικού ακολουθήστε το σύνδεσμο της εταιρείας.

Εκδηλώσεις Επιστήμης & Τεχνολογίας με αφορμή το Θερινό Ηλιοστάσιο...

13 Ιουνίου 2017
Εκδηλώσεις Επιστήμης & Τεχνολογίας με αφορμή το Θερινό Ηλιοστάσιο στο Ιδρυμα Ευγενίδου

Συνάντηση Επιστήμης και Τεχνολογίας, που για 6η συνεχή χρονιά διοργανώνουν οι βιβλιοθήκες του Ιδρύματος Ευγενίδου, του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), του Δήμου Καλλιθέας, του Δήμου Π. Φαλήρου, καθώς επίσης οι ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες του Παντείου και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017. Σε δύο δωρεάν προβολές...