Μετά από συντονισμένες ενέργειες ενδιαφερόμενων συναδέλφων ανακοινώθηκε διόρθωση των οργανικών θέσεων που προκηρύσσονται στα πειραματικά σχολεία της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας.

Ευχαριστώντας την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες για την άμεση ανταπόκριση, καλούμε τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους να υποβάλλουν αίτηση.

Το γεγονός δείχνει παράλληλα, ότι όταν υπάρχει έγκαιρη και ουσιαστική συνδράση των συναδέλφων, πολλά μπορούν να διορθωθούν.

Για τον τομέα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ΠΕΒ

Ανδρέας Ζοάνος, Γιώργος Κατωπόδης

Δείτε εδώ τη διορθωμένη ανακοίνωση

Θέσεις Εκπαίδευσης

Παράταση προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων για το Π.Μ.Σ. "Οικολογία κα...

21 Ιουνίου 2017
Παράταση προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων για το Π.Μ.Σ. "Οικολογία και Διαχείριση Βιοποικιλότητας"

Δόθηκε παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Οικολογία και Διαχείριση Βιοποικιλότητας", μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το συγκεκριμένο Π.Μ.Σ. του ΕΚΠΑ, που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, ανατρέξτε σε προηγούμενο άρθρο της ιστοσελίδας μας.

Θέσεις Εργασίας

Wildlife Hazard Management Officer στην Fraport

20 Ιουνίου 2017
Wildlife Hazard Management Officer στην Fraport

Διαθέσιμη θέση εργασίας Wildlife Hazard Management Officer στον τομέα Safety and Performance της εταιρείας Fraport. Για αποστολή Βιογραφικού ακολουθήστε το σύνδεσμο της εταιρείας.

Επιμορφώσεις

Εκδηλώσεις Επιστήμης & Τεχνολογίας με αφορμή το Θερινό Ηλιοστάσιο...

13 Ιουνίου 2017
Εκδηλώσεις Επιστήμης & Τεχνολογίας με αφορμή το Θερινό Ηλιοστάσιο στο Ιδρυμα Ευγενίδου

Συνάντηση Επιστήμης και Τεχνολογίας, που για 6η συνεχή χρονιά διοργανώνουν οι βιβλιοθήκες του Ιδρύματος Ευγενίδου, του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), του Δήμου Καλλιθέας, του Δήμου Π. Φαλήρου, καθώς επίσης οι ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες του Παντείου και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017. Σε δύο δωρεάν προβολές...