Αγαπητοί συνάδελφοι

Η ΠΕΒ αξιοποιώντας όλα τα δεδομένα και τις απόψεις που κατέθεσαν οι συνάδελφοι στον διάλογο που προηγήθηκε (είτε δια ζώσης με τις συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) συνέθεσε και κατέθεσε Υπόμνημα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής επί της πρότασης του Ι.Ε.Π. για την αναμόρφωση του Λυκείου το οποίο και σας κοινοποιούμε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΕΒ και συνέβαλαν στην διαμόρφωση του Υπομνήματος.

Ελπίζουμε σε ευρύτερη ακόμα ανταπόκριση και ενεργή συμμετοχή των συναδέλφων εν όψει της πρόθεσης για δημιουργία ομάδας εργασίας της Επιτροπής Παιδείας της ΠΕΒ που θα αναλάβει το δύσκολο ρόλο να διαμορφώσει τις πάγιες θέσεις της ΠΕΒ για τα θέματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΠΕΒ

*Συνημμένα το υπόμνημα που κατέθεσε η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (Π.Ε.Β.) στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Παράταση προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων για το Π.Μ.Σ. "Οικολογία κα...

21 Ιουνίου 2017
Παράταση προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων για το Π.Μ.Σ. "Οικολογία και Διαχείριση Βιοποικιλότητας"

Δόθηκε παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Οικολογία και Διαχείριση Βιοποικιλότητας", μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το συγκεκριμένο Π.Μ.Σ. του ΕΚΠΑ, που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, ανατρέξτε σε προηγούμενο άρθρο της ιστοσελίδας μας.

Wildlife Hazard Management Officer στην Fraport

20 Ιουνίου 2017
Wildlife Hazard Management Officer στην Fraport

Διαθέσιμη θέση εργασίας Wildlife Hazard Management Officer στον τομέα Safety and Performance της εταιρείας Fraport. Για αποστολή Βιογραφικού ακολουθήστε το σύνδεσμο της εταιρείας.

Εκδηλώσεις Επιστήμης & Τεχνολογίας με αφορμή το Θερινό Ηλιοστάσιο...

13 Ιουνίου 2017
Εκδηλώσεις Επιστήμης & Τεχνολογίας με αφορμή το Θερινό Ηλιοστάσιο στο Ιδρυμα Ευγενίδου

Συνάντηση Επιστήμης και Τεχνολογίας, που για 6η συνεχή χρονιά διοργανώνουν οι βιβλιοθήκες του Ιδρύματος Ευγενίδου, του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), του Δήμου Καλλιθέας, του Δήμου Π. Φαλήρου, καθώς επίσης οι ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες του Παντείου και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017. Σε δύο δωρεάν προβολές...