Η επίσημη εμφάνιση της Ελληνικής Εθνικής Αποστολής στην 28η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας είναι έτοιμη και σας την παρουσιάζουμε. Είναι η εμφάνιση την οποία φορούν οι μαθητές/τριες και οι συνοδοί κατά την διάρκεια της Ολυμπιάδας. Υπάρχουν διαθέσιμες προς πώληση  σε όλα τα μεγέθη (S-XL) για όποιον-α επιθυμεί να αποκτήσει μία. Μπορείτε να την παραγγείλετε μέσω της γραμματείας της ΠΕΒ με κόστος 10 και 12 ευρώ για τις τύπου t-shirt και  Polo, αντίστοιχα

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ωνάση, το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και το Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ για την αμέριστη βοήθειά τους και στη φετινή οργάνωση και επιμόρφωση της Ελληνικής Εθνικής Αποστολής!

Θέση εργασίας: Βοηθός εργαστηρίου στο Pinewood American International...

12 Σεπτεμβρίου 2017
Θέση εργασίας: Βοηθός εργαστηρίου στο Pinewood American International School, Θεσσαλονίκη

Ζητείται αγγλομαθής βοηθός εργαστηρίου στο σχολείο Pinewood στη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να δείτε την αγγελία εδώ. Και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση εδώ.

Ημερίδα ΠΕΒ "Ο Προγεννητικός Έλεγχος Γενετικών Νοσημάτων: Παρόν κ...

14 Σεπτεμβρίου 2017
Ημερίδα ΠΕΒ "Ο Προγεννητικός Έλεγχος Γενετικών Νοσημάτων: Παρόν και Μέλλον"

Στα πλαίσια των εκθέσεων HealthLab, EcoLink, Chem17 που θα πραγματοποιηθούν 24-26 Νοέμβρη στο MEC Παιανίας (Λεωφόρος Λαυρίου 301, 19002 Παιανία Αττικής), η ΠΕΒ διοργανώνει επιστημονική Ημερίδα με θέμα "Ο Προγεννητικός Έλεγχος Γενετικών Νοσημάτων: Παρόν και Μέλλον". Διακεκριμένοι Γενετιστές από το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα θα παρουσιάσουν την σύγχρονη πρακτική...