Αγαπητοί συνάδελφοι,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την τρίτη ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου με τίτλο «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση».

Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο, με τίτλο «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση» , διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (Π.Ε.Β.), σε συνεργασία με την ΔΙ.Δ.Ε. Πειραιά και το Ράλλειο Γενικό Λύκειο Θηλέων Πειραιά. Η διεξαγωγή του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Ράλλειου Γενικού Λυκείου στον Πειραιά, από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2017.

Στην σχετική τρίτη ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής, μπορείτε να αντλήσετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, όπως για τις θεματικές του ενότητες, τη διαδικασία και το κόστος εγγραφής, σημαντικές ημερομηνίες, καθώς και τον τρόπο υποβολής των εργασιών από τους συνέδρους.

Τέλος, μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά για το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Η Βιολογία στην Εκπαίδευση", από την αντίστοιχη ιστοσελίδα.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Θέση εργασίας: Βοηθός εργαστηρίου στο Pinewood American International...

12 Σεπτεμβρίου 2017
Θέση εργασίας: Βοηθός εργαστηρίου στο Pinewood American International School, Θεσσαλονίκη

Ζητείται αγγλομαθής βοηθός εργαστηρίου στο σχολείο Pinewood στη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να δείτε την αγγελία εδώ. Και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση εδώ.

Ημερίδα ΠΕΒ "Ο Προγεννητικός Έλεγχος Γενετικών Νοσημάτων: Παρόν κ...

14 Σεπτεμβρίου 2017
Ημερίδα ΠΕΒ "Ο Προγεννητικός Έλεγχος Γενετικών Νοσημάτων: Παρόν και Μέλλον"

Στα πλαίσια των εκθέσεων HealthLab, EcoLink, Chem17 που θα πραγματοποιηθούν 24-26 Νοέμβρη στο MEC Παιανίας (Λεωφόρος Λαυρίου 301, 19002 Παιανία Αττικής), η ΠΕΒ διοργανώνει επιστημονική Ημερίδα με θέμα "Ο Προγεννητικός Έλεγχος Γενετικών Νοσημάτων: Παρόν και Μέλλον". Διακεκριμένοι Γενετιστές από το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα θα παρουσιάσουν την σύγχρονη πρακτική...