Η Ελληνική Εταιρεία Έρευνας του Ύπνου (ΕΕΕΥ) προσκαλεί τους έφηβους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου να συμμετάσχουν σε διαδραστικές δράσεις με θέμα την λειτουργία του ύπνου και την αξία της για την ψυχική και σωματική υγεία του ατόμου.

Συνημμένα ένα κείμενο - ενημέρωση για την Παγκόσμια ημέρα Ύπνου και τις δράσεις που προγραμματίζονται σε σχολεία.

Οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με το σχολείο τους, πρέπει να στείλουν σύντομα email στη γραμματεία της ΠΕΒ με τα στοιχεία του σχολείου τους και του διδάσκοντα καθηγητή προκειμένου να τα προωθήσουμε στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας του Ύπνου.

Θέσεις Εκπαίδευσης

MSc degree in Infectious Diseases and International Medicine

Interdepartmental MSc degree in Infectious Diseases and International Medicine "From Bench to Bedside". More details

Θέσεις Εργασίας

Expression of interest for Science writer - BSRC Fleming

Call for Expressions of Interest Science writer, BSRC Fleming The Biomedical Sciences Research Center ‘Alexander Fleming’ (www.fleming.gr) is seeking professionals with a proven track record in scientific writing, including research and infrastructure grant writing and reporting, business and investment planning, science policy development and/or science journalism. More details.

Επιμορφώσεις

Δευτέρες της Τέχνης στο ΑΠΘ: «Ραγδαίος αφανισμός» (Racing extinction), Λούι Ψυχογιός

Ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ σας προσκαλούν στην: Προβολή του ντοκιμαντέρ "Ραγδαίος αφανισμός" (Racing extinction) του Λούι Ψυχογιός, και Ομιλία από τον Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών, καθηγητή Χ. Χιντήρογλου, «Βιοποικιλότητα: Η Διαχρονική Συμμαχία της Ζωής» τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017, στις 20.00,...