Σας κοινοποιούμε την εκδήλωση που διοργανώνουν ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, στο Βόλο τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 7μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο της ΙΜΔ (Κ.Καρτάλη-Ανθ.Γαζή).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι αφενός η ενημέρωση των πολιτών για την κληρονομική νόσο της Μεσογειακής Αναιμίας και αφετέρου η ευαισθητοποίησή τους για την εθελοντική αιμοδοσία. Η εκδήλωση εντάσσεται σε κύκλο εκδηλώσεων που περιλαμβάνει:

  • 12 Ιουνίου: ομιλίες, μουσικό πρόγραμμα (ώρα 19.00 Πνευματικό Κέντρο ΙΜΔ)
  • 14 Ιουνίου: εθελοντική αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» [προαύλιος χώρος της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας (πρώην Νομαρχία), 09.00-13.00]
  • 25 Ιουνίου: εθελοντική αιμοδοσία υπό την αιγίδα της Μητρόπολης και στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας (προαύλιος χώρος του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, 10.00-13.00)

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να διαβάσετε στο Δελτίο Τύπου.

Mπορείτε να βρείτε πρόσκληση για την εκδήλωση εδώ.

Και μπορείτε να δείτε την αφίσα της εκδήλωσης εδώ.

Θέσεις Εκπαίδευσης

Θέσεις για μεταδιδακτορικούς ερευνητές στο Harvard Medical School : Bo...

19 Σεπτεμβρίου 2017
Θέσεις για μεταδιδακτορικούς ερευνητές στο Harvard Medical School : Boston, MA, United States

προς ενημέρωσή σας Τρεις θέσεις είναι ανοικτές για υποψήφιους μεταδιδακτορικούς ερευνητές στο Harvard Medical School : Boston, MA, United States. Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο.

Θέσεις Εργασίας

Θέση εργασίας: Βοηθός εργαστηρίου στο Pinewood American International...

12 Σεπτεμβρίου 2017
Θέση εργασίας: Βοηθός εργαστηρίου στο Pinewood American International School, Θεσσαλονίκη

Ζητείται αγγλομαθής βοηθός εργαστηρίου στο σχολείο Pinewood στη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να δείτε την αγγελία εδώ. Και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση εδώ.

Επιμορφώσεις

Ημερίδα ΠΕΒ "Ο Προγεννητικός Έλεγχος Γενετικών Νοσημάτων: Παρόν κ...

14 Σεπτεμβρίου 2017
Ημερίδα ΠΕΒ "Ο Προγεννητικός Έλεγχος Γενετικών Νοσημάτων: Παρόν και Μέλλον"

Στα πλαίσια των εκθέσεων HealthLab, EcoLink, Chem17 που θα πραγματοποιηθούν 24-26 Νοέμβρη στο MEC Παιανίας (Λεωφόρος Λαυρίου 301, 19002 Παιανία Αττικής), η ΠΕΒ διοργανώνει επιστημονική Ημερίδα με θέμα "Ο Προγεννητικός Έλεγχος Γενετικών Νοσημάτων: Παρόν και Μέλλον". Διακεκριμένοι Γενετιστές από το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα θα παρουσιάσουν την σύγχρονη πρακτική...